luni, 15 ianuarie 2018

Cum pui în valoare o față rotundă

Ai o față rotundă şi îți este mai mereu dificil să o pui în valoare? Înseamnă că încă nu eşti conştientă de atu-urile tale. 


E drept, de cele mai multe ori obrajii plini sunt cei care ne pot pune în "încurcătură". Iar aici asul din mânecă este machiajul. Fardul de obraz trebuie aplicat în lungul pometelui, fără a ajunge prea mult în planul frontal, şi trebuie întins pe diagonală, de la nas spre tâmple. De asemenea, poate fi folosit un produs de culoare închisă pe pomeți şi unul deschis, în tuşă, pe frunte şi bărbie. Un alt pont - puneți în evidență ochii! Ochii mari subțiază în mod vizibil chipul. 
Tot la categoria "trucuri", punctează şi Brigitte Esnoult şi Pascal Legrand, specialişti în comunicare nonverbală. Ei recomandă gulerele, bijuteriile şi motivele în linii curbe, care subliniază în mod natural liniile acestui tip de față. Sfatul lor? Optați pentru amestecul de curbe şi linii drepte în bijuterii sau în motivele unui fular. Când vine vorba de gulere, sunt indicate cele de tip şal sau cele rotunde. 
Coafuri? Alegerile sunt variate. Este potrivită cea cu bucle - cu păr ondulat sau creț, dar nu e de neglijat nici cea care creează volum în vârful capului. Totodată, părul lung atenuează din rotunjimi. Avantajoasă este şi coafura care ajunge la nivelul bărbiei şi este în scări. Iar dacă vă place bretonul, cel făcut într-o parte creează unghiuri care se "asortează" foarte bine cu această formă de față. 
În face reading sau în metoda Face Keys, fața rotundă denotă echilibru şi este cunoscută şi sub denumirea de "față lună nouă". Acest tip de față este atribuită persoanelor plăcute, dinamice, sociabile, dar care au şi tendința de a exagera atunci când au o problemă. 
Concluzia? Există numeroase soluții dacă există şi voință şi disponibilitate. 

Articol de Alma B
Te-ar putea interesa şi…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu