vineri, 3 noiembrie 2017

Alegeri de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

De ce să faci din machiaj un duşman când îţi poate fi cel mai bun prieten, mai ales în zilele în care buna dispoziţie şi odihna nu sunt deloc de partea ta? Când te aşezi în faţa oglinzii, fii foarte atentă cât de repede te avânţi în trusa de farduri şi în sticluţa cu fond de ten. Să îţi "tencuieşti" faţa nu este o soluţie ca să scapi de cearcăne şi de riduri. Din contră, vei părea doar... mai bătrână. Iar erorile îţi pot adăuga pe chip... până la 10 ani! Un deceniu! 


Aşadar, aplică fondul de ten cu un burete, ca să poţi îndepărta uşor excesul, mai ales din zonele cu riduri. Şi nu abuza nici de anticearcăn! Vei arăta de parcă ai avea praf de cretă sub ochi. În plus, evită fondul de ten deschis la culoare. 
Şi excesul de pudră dăunează... tinereţii, avertizează allure.com. Profesioniştii în machiaj recomandă folosirea pudrei la persoanele cu vârste de peste 40 de ani doar dacă acestea sunt fotografiate profesionist.
Pentru un look proaspăt, nu uita de conturul de buze şi alege rujuri în nuanţe neutre. 
Nici rimelul aplicat pe genele inferioare nu mai este o opţiune dacă nu vrei ani în plus. Şi asta pentru că pune în evidenţă ridurile de la colţurile ochiului. Şi nici conturul cu creion sau tuş pe pleoapele inferioare nu avantajează, deoarece atrage atenţia asupra cearcănelor. 
Pe de altă parte, dacă ţinem cont de părerea domnilor, potrivit unui sondaj citat de Mediafax, femeile care optează doar pentru fard de pleoape şi ruj în fotografiile de profil de pe site-urile matrimoniale sunt mai atractive şi au de trei ori mai multe şanse să fie invitate la o întâlnire.

Articol de Alma B
Te-ar putea interesa şi…


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu