joi, 8 decembrie 2016

Omul de lângă tine

Împărţiţi bucurii şi dezamăgiri, zâmbete şi lacrimi, zile şi nopţi, bune şi rele. Dar, cât de bine îl cunoşti? “Extrem de bine”, ai spune rapid. Sau... "îl citesc din prima", mai popular... "îl ştiu ca pe propriul buzunar". Aşa să fie oare?
Ai observat tu oare că obrajii pe care îi ciupeai atât de des, cu drag, la începutul relaţiei nu mai sunt atât de plini? Nu, nu e vârsta. Acolo - în studiul face reading - citeşti bucuria de a trăi.


Dar colţurile exterioare ale ochilor? Ai văzut că sunt ridicate? Este un om gelos. Acum îţi explici aluziile care s-au vrut tachinări şi starea de agitaţie când anunţai că mergi la o cafea?
Dar întrebările repetate, şi curiozitatea ieşită din comun? Atenţie la nas! Nu e doar banală deviaţie de sept, şi nici efectul polipilor. Se numeşte spirit iscoditor, în studiul fizionomiei.
"Imediat se hotărăşte, dacă e ceva. Eu... mai greu." Priveşte-i sprâncenele. Sunt frânte. Aşadar se vede asta şi pe chip. Trebuie doar să ştii să te uiţi.
Şi câte şi mai câte răspunsuri la multele "de ce"-uri nu se regăsesc pe feţele noastre. Suntem nişte cărţi deschise, dar şi pentru ele este nevoie de un alfabet, ca să poată fi descifrate. Alfabetul este Face Keys şi înseamnă corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea sau, daca vreţi, mai simplu, Face Reading.
Am adăugat un nou "de ce" la "colecţie"? Lectura plăcută!
Articol de Alma B

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu